Om oss

Vi är en komplett skönhetssalong mitt i centrala Borås. Här en trappa upp ovanför sorlet på Sandwallsplats kan du känna dig som en i familjen.

DET BÖRJADE MED EN IDÉ

Janne och Liza grundade familjen Sandwall 2012 med målsättningen att skapa en unik salong för boråsarna. Jannes bakgrund som ägare till salongen Barbershop, som var en av de första kompletta skönhetssalongerna i Borås, och Liza som hade mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Tillsammans ville de bygga en gemensam salong och när de hittade den unika lokalen i huset Perseus på Sandwalls plats tog idéerna fart på allvar. Visionen om en slags ”hemma hos”-känsla där kunden kommer i fokus i en vacker, trivsam och familjär miljö.

Vi jobbar med de bästa

Vi ligger alltid i framkant med nyheter i vår bransch och åker på de bästa utbildningarna för att hålla oss uppdaterade. Alla våra medarbetare har korrekta gesäll och certifieringar och vi ställer höga krav på oss själva gällande kompetens och kvalité. Vi har ett kontinuerligt samarbete med frisörprogrammet på Almåsgymnasiet i Borås och Marks gymnasieskola för utbildning av elever därifrån. Vi arbetar med välkända och beprövade varumärken som vi varmt rekommenderar, men vill inte att våra kunder skall känns sig tvingade att köpa något efter sin behandling. Ibland har vi kampanjer och bra erbjudanden på utvalda märken, följ oss gärna i våra sociala kanaler, facebook och instagram, om du vill få löpande information och erbjudanden!

FAMILJEN

Hos oss skall alla trivas, oavsett om du är kund hos oss, medarbetare, eller elev. Precis som i en vanlig familj så tycker man ibland olika och vägen kan vara krokig. Det viktiga för oss är att alla känner sig trygga att våga uttrycka sig om man har en idé eller en åsikt. Vi välkomnar feedback, både bra och dålig. Vi vet att om vi själva trivs och har kul på jobbet så smittar det av sig!